Managed hosting door True

Kaseya verandert focus na vijf jaar

 

CEO Gerald Blackie van Kaseya verwacht dat zijn bedrijf over vijf jaar een dominante speler in de automatiseringssoftwaremarkt zal zijn. Het realiseren van terugkerende inkomsten zal in de tweede vijf jaar van zijn bestaan volgens de CEO niet langer het belangrijkste doel zijn.

Kaseya zal de komende vijf jaar meer aandacht besteden aan immigraties, zoals ConnectWise. Het bedrijf werkt met een open platform waaraan gemakkelijk applicaties kunnen worden toegevoegd.

Daarnaast zal het bedrijf met zijn automatiseringssoftware dieper in organisaties proberen binnen te dringen. "We kruipen dichter tegen de belangrijkste bedrijfsprocessen van de klant aan zodat we ze beter van dienst kunnen zijn."

De derde ontwikkeling die Blackie tijdens de jaarlijks gebruikersconferentie van het softwarebedrijf noemde is ITRP, een variatie op ERP. "ITPR gaat verder dan alleen het plannen van resources. Het gaat om vooruitkijken, bedenken waar een klant in de toekomst naar toe wil en wat voor hulpmiddelen hij daarvoor nodig heft."

Blackie noemde cloud computing belangrijk voor de toekomst van Kaseya maar plaatste direct zelf een kanttekening bij die opmerking. "Niet iedereen wil overstappen op cloud computing. Denk aan de beheerder bij een organisatie in de publieke sector die zijn netwerk om veiligheidsredenen in eigen hand wil houden. Daar moeten we rekening mee houden. Maar voor degenen die er wel voor open staan betekent cloud de kans om dingen anders te doen. Voor zaken als online backup is het bijvoorbeeld uitermate geschikt."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2958309). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.