Managed hosting door True

Progress Apama breidt wereldwijd verder uit

 

Progress Software breidt zijn activiteiten met betrekking tot Progress Apama verder uit. Hiervoor heeft het bedrijf verkoopteams in het leven geroepen voor de regio's Central Eastern Europe (CEE), de Commonwealth of Independent States (CIS) en het Midden-Oosten.

De oprichting van deze teams is een reactie op de omstandigheid dat bestaande Progress Software-klanten in deze regio's hun activiteiten hebben uitgebreid. Meer mogelijkheden voor digitale beurshandel, risicobeheersing en marktsurveillance vormen hiervoor de voornaamste drijfveren.

John Bates, General Manager en oprichter van de Apama-divisie van Progress Software: "De afgelopen jaren hebben we de digitale aandelenhandel in gerenommeerde locaties als New York, Chicago, Londen en Frankfurt zien opbloeien. Deze trend heeft zich voortgezet in minder gerenommeerde markten nu de wereldwijde concurrentie toeneemt. Ook in andere regio's worden de voordelen van digitale beurshandel erkend en benut. We hebben de afgelopen jaren onze activiteiten met betrekking tot Apama uitgebreid in Zuid-Amerika en Azië, en in het gebied rond de Stille Oceaan. Nu is het moment aangebroken om andere nieuwe markten te betreden."

CIS- en CEE-regio's
Progress Software richt zich in de eerste fase van zijn Oost-Europese expansie vooral op Rusland en Polen. De omvang van de lokale markten en de interesse in het gebruik van Complex Event Processing (CEP) op de belangrijkste beurzen vormen de voornaamste redenen voor Progress Software om zich op deze twee landen te focussen. De continue upgrades die plaatsvinden op de Warsaw Stock Exchange en de RTS-beurs in Rusland onderstrepen deze ontwikkelingen. Dit is een reactie op de handelsgroei die veroorzaakt wordt door de toename in digitale beurshandel.

Midden-Oosten
In de eerste fase voor het Midden-Oosten ligt de focus op Dubai, Abu Dhabi en Saoedi-Arabië. Dit vanwege de recente groei van deze regionale financiële centra. In deze regionen zijn veel wereldwijd opererende Progress Software-klanten actief. Progress Software wil op deze basis verder bouwen. Bates: "Het is altijd onze filosofie geweest om beurshandelaren in staat te stellen hun eigen unieke handelsstrategie te creëren. Met ons complexe Event Processing Platform, oftewel EVP, kunnen beurshandelaren dit eenvoudig voor elkaar krijgen. Deze mogelijkheden zullen een enorme impact hebben op de snelgroeiende markten waar Progress Software zich nu meer op gaat richten."

Bob McDowall, Research Director Europe bij de TowerGroup: "De groei van digitale beurshandel in bepaalde regio's onderstreept het feit dat deze markten volwassen worden en dat de hoeveelheid investeringsmogelijkheden hier toeneemt. Lokale investeringen in digitale beurshandel worden aangevuld door internationale financiële instellingen, handelaren en Multilateral Trading Platforms die hun eigen handelsplatformen importeren. Real-time digitale handel en surveillance dragen bij aan de efficiency, transparantie en liquiditeit van opkomende markten."

Alexander Sirotin, directeur voor de CIS- en CEE-regio's, die leiding gaat geven aan de Oost-Europese activiteiten van Progress Software: "We bemerken dat de interesse toeneemt onder makelaars, asset managers, FX-handelaren, handelshuizen, treasury departments bij banken, toezichthouders, beurzen, MTF's en adviserende instellingen. Daarbij zullen we een partnernetwerk gaan opbouwen met als doelstelling handelaren te voorzien van een complete serie tools die ze nodig hebben om concurrentievoordeel te behalen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2957500). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.