Managed hosting door True

Cisco Unified Service Delivery voor service providers

 

Cisco introduceert Unified Service Delivery, een nieuwe oplossing voor service providers die de basis vormt voor cloud services. Hierbij zijn toepassingen voor bedrijven op iedere plaats en voor ieder apparaat beschikbaar te stellen. Service providers zijn met de oplossing in staat de kracht van Cisco's datacenterportfolio en Unified Computing-architectuur uit te bouwen met de mogelijkheden van Internet Protocol Next Generation Networks (IP NGNs).

De introductie van vandaag bouwt voort op Cisco's datacenter-portfolio en is een belangrijke stap binnen Cisco's Data Center 3.0-strategie, waarmee service providers een basis kunnen leggen voor cloud services.

Het efficiënt leveren van cloud computing-diensten vraagt veel van gevirtualiseerde omgevingen", zegt Martijn van Zoeren, director van iTricity. "Door virtualisatie en veilige onderlinge verbindingen te benaderen vanuit de Unified Service Delivery-architectuur laat Cisco zien dat ze goed begrijpen welke issues er spelen in dergelijke omgevingen." 
 
Cisco Unified Service Delivery bestaat uit producten als Unified Computing System en de Cisco Nexus Series switches.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2947401). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.