Managed hosting door True

Nieuwe sales manager Centraal-Europa voor Manhattan

 

Manhattan Associates, wereldwijd leverancier van supply chain-oplossingen, heeft Henk-Jan van Donkelaar aangesteld als sales manager Centraal-Europa. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de verkoop van Manhattan's oplossingen en projecten in de Benelux en Duitssprekende landen. De aanstelling onderstreept Manhattan's strategische keuze om in de regio Centraal-Europa te investeren vanwege het groeipotentieel dat de regio biedt.

Voordat Van Donkelaar bij Manhattan Associates in dienst trad, was hij in verschillende salesfuncties werkzaam voor PinkRoccade, Epicentric en het meest recent voor IFS Benelux.

Van Donkelaar is verheugd met zijn aanstelling bij Manhattan Associates: "Ik hecht veel waarde aan het eerste gevoel dat ik bij een bedrijf heb en de persoonlijke klik. Van Manhattan had ik direct een erg positieve indruk. Het is een open bedrijf met een enthousiaste club mensen vol ambitie. Daarnaast zie ik het als een uitdaging om een bijdrage te leveren aan het realiseren van de groeipotentie in de regio."

"De komst van Van Donkelaar is een belangrijke succesfactor voor onze langetermijnvisie. Hij past niet alleen goed binnen het team, maar durft ook de uitdaging aan om de verwachte groei concreet vorm te geven", zegt Pieter Van den Broecke, managing director Centraal-Europa bij Manhattan Associates. "Van Donkelaar zal zijn meerwaarde bewijzen in de relaties met klanten en partners waarbij de gun-factor een grote rol speelt."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2947229). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.