Managed hosting door True

Simac levert oplossing van Clarity

 

Clarity Commerce Solutions, leverancier van Point of Sale-systemen voor retail en groothandel, heeft een resellerovereenkomst getekend met Simac Retail, system integrator voor de retailsector. Simac gaat de Freedom POS oplossing van Clarity Commerce binnen de retail verkopen aan zowel bestaande als toekomstige klanten.

Michel de Beer, retail directeur EMEA bij Clarity Commerce, verklaart: "We hebben bewust gekozen voor samenwerking met Simac Retail op basis van hun uitgebreide kennis en knowhow van de lokale retailmarkt. We weten uit ervaring dat onze Freedom POS oplossing toegevoegde waarde biedt voor het portfolio van Simac Retail. De samenwerking betekent bovendien een versterking van onze marktpositie binnen de retailsector in de Benelux, omdat we met Simac Retail beschikken over lokale mensen met de specifieke marktkennis om een succesvol project te realiseren. Het gaat tenslotte niet alleen om de technologie, maar zeker ook om de mensen die dit goed weten te configureren voor de specifieke eisen en wensen van de klant."

"Met Simac Retail hebben we een duidelijke doelstelling: we willen de grootste en belangrijkste system integrator worden voor retailers in de Benelux", aldus directeur Wim van der Velden. "Door de samenwerking met Clarity Commerce Solutions ontstaat een ijzersterke combinatie die garant staat voor een compleet pakket aan winkelautomatiseringsdiensten. Ik ben ervan overtuigd dat we met Clarity Commerce als partner onze doelstelling gaan halen."

De Freedom Enterprise Edition omvat onder meer: point of sale, backoffice, geavanceerde centrale promotiemodule, retouren management, klantenkaartsysteem, CRM, loyaliteitssystemen en heeft een architectuur die het mogelijk maakt om al deze functionaliteit via alle kanalen beschikbaar te hebben zonder dat hiervoor extra ontwikkelwerk nodig is. De modules zijn na configuratie direct gebruiksklaar.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2943225). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.