Managed hosting door True

VMware bekroont coöperatie van Terremark

 

VMware heeft leverancier van IT-infrastructuurservices Terremark bekroond met de VMware Service Provider of the Year Award. De prijs werd uitgereikt op het VMware Partner Exchange evenement 2009.

Na een grondige evaluatie heeft VMware Terremark geselecteerd als winnaar van de VMware Service Provider of the Year Award. Volgens het juryrapport waren de innovatieve producten die Terremark heeft gelanceerd en de coöperatieve relatie tussen de twee organisaties doorslaggevende factoren voor VMware.

"Gezien de indrukwekkende groep van meer dan 100 vCloud partners wereldwijd, zijn wij bijzonder vereerd met het feit dat VMware juist Terremark erkend als topdienstverlener", zegt Joost Metten, CEO Terremark Europe. "Deze prijs spreekt boekdelen over de positionering van ons virtuele aanbod in de markt en de waarde die onze organisatie biedt aan bedrijven en overheidsinstellingen. Wij zien er naar uit om onze relatie met VMware verder uit te bouwen en voorop te blijven lopen in de markt"

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2938973). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.