Managed hosting door True

CA verbetert EITM-portfolio

 

CA, producent van IT management software, kondigt dertien nieuwe en verbeterde producten aan voor Enterprise IT Management (EITM). Hiermee kunnen CIO's Lean IT realiseren door onbenutte capaciteit te verlagen, de productiviteit op te voeren en de klantbeleving te verbeteren.

Dankzij Lean IT kan de CIO zich concentreren op de hoofdzaak, toegevoegde waarde bieden aan interne en extene klanten, en tegelijkertijd kosten besparen. De uitgebreide EITM-oplossingen van CA maken Lean IT mogelijk door de visualisering, automatisering en optimalisering van bedrijfskritische IT-systemen en -processen binnen elke omgeving: van mainframe tot distributed, van virtueel tot fysiek en van cloud tot on-premises.

 "In deze uitdagende omgeving verlangt een organisatie dat IT optimale prestaties levert tegen minimale kosten", zegt Ajei Gopal, executive vice president van de Products and Technology Group bij CA. "Met onze nieuwe EITM-productversies versterken we ons pakket IT-managementproducten en maken we de belofte van Lean IT waar. Wij bieden onze capaciteiten aan in de vorm van geïntegreerde oplossingen die beter werken dan de logge punt-puntintegratie van andere leveranciers, en zonder de hardware- en serviceverplichtingen waarmee zij de keuze beperken en kostbare en langdurige installatietrajecten afdwingen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2936454). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.