Managed hosting door True

Softwareontwikkelaar MtD zoekt resellers

 

MtD Solutions, de ontwikkelaar van online business meetinstrument CheckYourProcess (CYP) is op zoek naar resellers. De software van het bedrijf wordt nu nog uitsluitend aan de man gebracht door verkooporganisatie Samforce, een bundeling van oud-studenten van Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) die hebben meegewerkt aan de ontwikkeling van de software.

Resellers die de software doorverkopen kunnen rekenen op een marge tussen de 20 en 25 procent op de verkoop van de licentie en de opbrengsten van de metingen. Martin ten Donkelaar, directeur van MtD Solutions en de bedenker van CYP: "We begrijpen heel goed dat resellers wel wat moeten kunnen verdienen, anders gaan ze niet lopen."

Volgens Ten Donkelaar kan CYP doorverkocht worden door iedere reseller "die iets in de CRM-hoek doet". De software wordt al ingezet in onder meer het bankwezen, het onderwijs en de industrie. Er wordt gewerkt aan speciale versies voor de zorgsector en de hospitality-branche.

Ten Donkelaar vindt dat iedere onderneming zijn commerciële activiteiten op regelmatige basis dient door te meten. "Door jaarlijks een analyse toe te passen worden bedrijven gedwongen na te denken of het proces in orde is en of het kan worden verbeterd. Je kunt daarna direct inspelen op vernieuwende markten en veranderende doelgroepen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2935052). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.