Managed hosting door True

Partnerschap Zoomio en Macaw

 

Zoomio, internationaal aanbieder van een real-time marketingplatform met integratiemogelijkheden voor Microsoft CRM, heeft een partnership gesloten met Macaw, een Nederlandse system integrator.

Macaw wordt business partner en reseller voor MyMarketingMachine in Nederland. De system integrator houdt zich uitsluitend bezig met intranet- en e-commerce-projecten op basis van Microsoft-technologie. Met MyMarketingMachine van Zoomio kunnen bedrijven de efficiency van hun marketingactiviteiten verbeteren en operationele marketingkosten terugdringen. Het gehoste multichannel marketingplatform combineert traceerbare e-mail, webformulieren, webpagina’s, dynamische telemarketingscripts en traditionele post. MyMarketingMachine fungeert daarbij als overkoepelend platform voor het genereren van leads, loyaliteit en awareness. Respons van klanten uit marketingcampagnes komt automatisch terecht in MS CRM via webservices.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2933). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.