Managed hosting door True

Verschillende samenwerkingsopties met SAP

 

Meer dan 4.500 bedrijven hebben zich aangesloten bij het groeiende ecosysteem van SAP in het MKB. Zij kozen voor één van de drie samenwerkingsprogramma's: het SAP PartnerEdge program, het SAP Extended Business program en het SAP Referral program.

Met deze programma's kunnen (ICT) dienstverleners hun portfolio uitbreiden en meeropbrengsten genereren, door het aanbieden van toonaangevende zakelijke IT oplossingen.


 Meerwaarde tonen met het SAP PartnerEdge program: De meest traditionele manier om met SAP in het MKB samen te werken is door het tekenen van een solutions reseller contract voor het bekroonde SAP PartnerEdge program. Het programma ondersteunt momenteel meer dan 2.500 partners die hun diensten verlenen aan middelgrote en kleine bedrijven. Daarnaast erkent en beloont het partners voor hun expertise en toewijding voor het aanbieden van SAP oplossingen aan hun klanten. Het programma werd in 2005 geïntroduceerd voor de oplossingen SAP Business One en SAP Business All-in-One. Door het grote succes volgde in 2008 een uitbreiding van het programma naar partners in het large enterprise segment.

 Bouwen van langetermijnrelatie met het SAP Extended Business program: Slechts 6 maanden na de introductie (juni 2008) heeft het programma bijna 300 leden. SAP creëerde het programma om bedrijven - die regelmatig SAP oplossingen aanbevelen, implementeren of ontwikkelen - toegang te geven tot het succesvolle SAP partner netwerk en om ze in direct contact te brengen met SAP zelf. Belangrijke informatie en kennis kan hierdoor eenvoudig gedeeld worden. Tegelijkertijd helpt het programma de SAP PartnerEdge partners bij het opzetten van hun eigen ecosysteem, het uitbreiden van hun business en, als gevolg daarvan, het beheren van de opbrengsten van verkoop of implementatie.

 Extra opbrengsten met het SAP Referral program: signaleren ICT dienstverleners - zoals hardware resellers - behoeften bij organisaties om bedrijfsprocessen te optimaliseren, dan ontvangen zij voor het doorgeven van dit signaal een vergoeding. En met de keuze voor een SAP oplossing door de betreffende organisatie, ontvangen zij een extra aantrekkelijke financiële vergoeding. Het succes van dit programma is te danken aan het gemak om deze samenwerking te effectueren en de extra service die dienstverleners hiermee bieden richting hun klanten.

 Aanmelden voor één van de samenwerkingsprogramma's kan via: www.sap.nl/partnerwithsap. Op de website van SAP is ook meer informatie over deze programma's en de verschillende MKB software-oplossingen te vinden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2929795). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.