Managed hosting door True

SAP en PinkRoccade Healthcare in zorgmarkt

 

SAP en PinkRoccade Healthcare kondigen aan samen de zorgmarkt te gaan bedienen.

SAP en PinkRoccade Healthcare kondigen vandaag aan samen de zorgmarkt te gaan bedienen. De twee bedrijven ontwikkelen gezamenlijk CareCTRL, een productsuite die het voor Nederlandse gezondheidszorgorganisaties mogelijk maakt hun bedrijfsvoeringautomatisering binnen een half jaar te integreren.
In april 2009 zijn de eerste productlijnen van CareCTRL voor zorgorganisaties beschikbaar: CareCTRL - Financiën & Control en CareCTRL - Inkoop & Goederenlogistiek

SAP en PinkRoccade Healthcare hebben de ambitie het aantal CareCTRL productlijnen de komende jaren sterk uit te breiden. Op dit moment worden de eerste stappen gezet voor de ontwikkeling van:

 CareCTRL - Personeel & Organisatie
 CareCTRL - Salaris
 CareCTRL - Service Management
 CareCTRL - DBC Facturering


De CareCTRL productsuite is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de bedrijfsvoering van Nederlandse organisaties in de gezondheidszorg. De productsuite is ontwikkeld op basis van SAP's ervaringen in andere industrieën, de meer dan 1.300 SAP ERP installaties in de gezondheidszorg en de jarenlange ervaring van PinkRoccade Healthcare bij ruim 700 klanten in de Nederlandse gezondheidszorg. Deze uitgebreide ervaring in de markt maakte het mogelijk om een oplossingenportfolio te ontwikkelen die een kortere implementatieperiode nodig heeft dan conventionele ERP pakketten.
In de CareCTRL productsuite is de bestaande SAP functionaliteit - zoals functie-instellingen, tabellen, autorisaties, workflow, interfaces en rapportages - speciaal voor Nederlandse gezondheidszorgorganisaties ingericht en sterk aangepast en uitgebreid op gebieden als ontbrekende functionaliteit, user interfaces, koppelingen, handleidingen, werkinstructies en testscripts.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2928303). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.