Managed hosting door True

Bas Broekarts nieuwe Benelux directeur IBS

 

IBS heeft Bas Broekarts aangesteld als directeur voor de Benelux organisatie. Broekarts werkte eerder tien jaar in diverse verkoop- en managementfuncties bij EMC en was daar onder meer eindverantwoordelijk voor de softwareverkopen in EMEA.

Met zijn ruime ervaring in softwareverkoop vormt hij een goede aanvulling op het huidige managementteam van IBS. Broekarts zal zich met name richten op het verhogen van de omzet en een verdere groei van het aantal gebruikers van de IBS oplossingen.

Bas Broekarts onderscheidde zichzelf bij EMC door dit bedrijf succesvol te veranderen van een op hardware georiënteerde organisatie naar een leverancier van softwareoplossingen. Ook ontwikkelde hij een nieuwe licentiestructuur voor EMC's grootste EMEA klanten, die erg winstgevend was. Gedurende de twee jaar dat hij de EMC software sales organisatie in EMEA aanstuurde, groeiden de verkopen van iets minder dan 55 miljoen euro naar ruim 150 miljoen euro, waarbij de grootste groei kwam van top 500 bedrijven in Europa.

Broekarts was tot voor kort manager bij IBM XIV. Hier was hij samen met zijn team verantwoordelijk voor de zeer succesvolle introductie van de nieuwe XIV hardware en software producten in de Benelux. Daarvoor was hij Vice President Global Sales bij Atempo, marktleider in Information Lifecycle Management Software. Hier speelde hij een belangrijke rol bij het verbeteren van de winstgevendheid en de internationalisatie van dit bedrijf. Broekarts woont in de regio Den Haag, is getrouwd en heeft twee dochters. In zijn vrije tijd speelt hij golf en bridge. Hij zal rapporteren aan Mark Newton, IBS VP Sales EMEA.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2927722). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.