Managed hosting door True

Adsolutions reseller van ADTECH

 

Online marketing en -advertising specialist Adsolutions heeft per direct de exclusieve rechten verworven van ADTECH ad management solution.

Adsolutions is daarmee in Nederland officieel reseller geworden. ADTECH ad management solution is een krachtig admangementsysteem voor online publishers, bureaus en adverteerders dat wereldwijd meer dan 120 miljard online impressions per maand serveert en wordt gebruikt door toonaangevende mediabedrijven. Door ADTECH ad management solution slim in te zetten kunnen bedrijven eenvoudig hun complete online marketing of sales proces sneller, efficiënter en overzichtelijk managen. Een kostenbesparing van vele duizenden euro's is daardoor gegarandeerd. Adsolutions krijgt de rechten voor Nederland van ADTECH, een wereldwijd opererend mediabedrijf dat onderdeel uitmaakt van Platform A / AOL Time Warner. Adsolutions levert Nederlandse afnemers support bij het gebruik van ADTECH ad management solution.

Michel Burgerhof, directeur van Adsolutions is uitermate verheugd met het binnenhalen van de licentierechten van ADTECH ad management solution: "Adsolutions maakt online marketing & sales goedkoper en succesvoller. Als exclusieve reseller van ADTECH ad management solution zijn we nu in staat om online publishers maar ook mediabureaus, online adverteerders en online exploitanten een product te leveren dat beter en goedkoper is dan reeds beschikbare producten van directe concurrenten. De technologie van is indrukwekkend. Iedere stap van het online marketing of sales-proces kan nu snel en eenvoudig worden gemanaged. Van het live zetten van een campagne tot de laatste rapportage in een enkele handeling. Bovendien zijn koppelingen naar externe systemen zoals een bestaand facturatie programma mogelijk. In deze huidige economische tijden waarin de marges onder druk staan is ADTECH ad management solution een welkome optie die voor online publishers, bureaus en adverteerders veel geld zal besparen."

Dirk Freytag, CEO van ADTECH heeft vertrouwen in de samenwerking met Adsolutions: "Adsolutions is een innovatieve partner met veel expertise op het gebied van online advertising en sales. Door met Adsolutions te gaan werken gaan we serieus werk maken van het veroveren van de Nederlandse markt."

Adsolutions wil haar klanten de beste (product) oplossingen bieden, compleet adviseren en de juiste support bieden voor online marketing en - sales uitdagingen. De beschikbare software systemen van Adsolutions maken de online marketing en online sales processen eenvoudiger, transparanter en goedkoper. Bovendien is de expertise in huis om de verschillende systemen goed en betrouwbaar op elkaar af te stemmen. Michel Burgerhof: "Klanten kennen de mogelijkheden van online marketing en online sales steeds beter en boeken ook steeds betere resultaten. Maar het ontbreekt in het geval van keuze voor systemen en tools vaak aan een gids die ze aan de hand neemt, adviseert en tegelijk ook de beste technologische oplossingen biedt. In de wirwar van vele aanbieders van dergelijke systemen en tools kan Adsolutions deze gids zijn.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2923029). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.