Managed hosting door True

SAP eert MKB-partners tijdens diner

 

SAP Nederland heeft maar liefst drie resellers uitgeroepen tot 'Partner van het Jaar': Asecom (SAP Business One), Ctac (SAP Business All-In-One) en VCD Business Intelligence (SAP BusinessObjects). De softwareleverancier hield woensdag in Woudrichem zijn jaarlijkse diner voor partners die zich richten op het midden- en kleinbedrijf.

SAP beloonde resellers die zich bezighouden met de verkoop van de MKB-oplossingen SAP Business One, SAP Business All-in-One en voor het eerst ook voor de oplossingen uit het SAP BusinessObjects portfolio. Sander de Koster, channel director van SAP Nederland: "Door de toevoeging van BusinessObjects aan SAP zijn een deel van onze partners compleet nieuw in de markt, met andere typen partnerbedrijven om zich heen en een andere marktbewerking. Het maakt het extra speciaal dat we de winnaar VCD Business Intelligence ook meteen konden eren als snelstgroeiende partner."

De winnaars op een rij, met een toelichting van SAP daarbij: 

Asecom kreeg de award voor SAP Business One 'Partner van het Jaar'. Het bedrijf verdiende de award dankzij het resultaat dat werd geboekt in het afgelopen jaar. In 2007 werd een solide organisatie neergezet die de basis vormde voor verdere groei. In de eerste helft van 2008 tekende Asecom een groot aantal nieuwe klanten op. In de tweede helft bleef de focus op pijplijncreatie en goede opvolging van alle kansen.

Ctac ontving voor de tweede keer op rij de award voor 'Partner van het Jaar' in de categorie SAP Business All-in-One. De winnaar van vorig jaar ging de strijd aan met een aantal enthousiaste partners die dit jaar graag wilden winnen. Maar Ctac maakte het waar: de doelstellingen voor 2008 werden overtroffen, zowel in licentieomzet als in nieuwe namen. Door focus, gerichte brancheoplossingen en diepe branchekennis wist Ctac de prijs te behouden.

VCD Business Intelligence werd benoemd tot Partner van het Jaar voor de nieuwe categorie SAP BusinessObjects omdat het bedrijf op geheel eigen wijze de markt bewerkt. Dankzij een duidelijke focus op de business is het bedrijf van meet af aan één van de leidende SAP BusinessObjects partners. Daarnaast behaalde VCD veel nieuwe klanten en een indrukwekkende licentieverkoop, wat het bedrijf met recht ook de 'Snelst Groeiende Partner'  voor SAP BusinessObjects maakt.

Koomba ontving de SAP Business One award voor ‘Snelst Groeiende Partner'. Koomba heeft vooral in de laatste 3 kwartalen een ongekende groei laten zien. Het Rotterdamse bedrijf realiseerde gedurende het jaar waarschijnlijk ook de kortste sales cycle: binnen vijf  dagen werd een eerste contact omgezet in een licentie-opdracht voor SAP Business One.

Itelligence won de SAP Business All-in-One award voor ‘Snelst Groeiende Partner'. In deze spannende categorie won Itelligence door het aantal "nieuwe namen" ook te koppelen aan een groei in omzet. Itelligence is internationaal een van de oudste en grootste SME partners van SAP en richt zich vooral op de grotere klanten in de SME markt. In Nederland realiseerde het bedrijf succesvol diverse complexe projecten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2922948). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.