Managed hosting door True

SRC Secure Solutions verwerft resellerschap Shavlik

 

SRC Secure Solutions uit Amstelveen is reseller geworden van Shavlik Technologies.

Shavlik ontwikkelt en levert software voor patchmanagement en compliance van Windows Server- en Desktop-systemen. Het initiatief tot de samenwerking is genomen door Shavlik Technologies. SRC levert producten en diensten aan bedrijven en (overheids)organisaties in nagenoeg alle branches en sectoren in de Benelux.

Shavlik Technologies wordt door SRC beschouwd als de standaard voor patchmanagement oplossingen voor Windows systemen. Oprichter en CEO van Shavlik, Mark Shavlik, is een van de ‘founders' van de patchmanagement industrie. In 1999 werkte hij nauw samen met Microsoft aan de ontwikkeling van de patchengine voor Microsoft Base Security Analyzer (MBSA). Aan meer dan twintig belangrijke bedrijven, waaronder BMC, IBM en Symantec, heeft Shavlik een licentie afgegeven voor gebruik van zijn technologie. Naast het complete softwarepakket voor patchmanagement biedt Shavlik software voor het zelf in compliance brengen en houden van de Windowssystemen. Ook levert het bedrijf software om de status en de resultaten van patchmanagement en compliance acties te presenteren op een op webtechnologie gebaseerd dashboard.

SRC Secure Solutions levert bedrijven en organisaties in de Benelux software voor data security, security compliance, monitoring en systeemmanagement. Het bedrijf is begin 2008 opgericht. Met eigen producten, zoals Menu/400 en TaskManager, en met producten van derden zoals PKZIP en SecureZIP. Tot nu toe focuste SRC Secure Solutions zich voornamelijk op mainframes en midrangesystemen. Met de toevoeging van de Shavlik Security Suite biedt SRC Secure Solutions ook voor bedrijven en (overheids)organisaties een geïntegreerd pakket van software oplossingen voor data security, security compliance, monitoring en systeemmanagement.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2921930). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.