Managed hosting door True

SaaSplaza verlengt SAS 70, type II certificering

 

SaaSplaza, het belangrijkste open SaaS Platform, behaalde dit jaar opnieuw een SAS 70, type II certificering.

Dit is het derde jaar op rij dat SaaSplaza deze certificering ontvangt en hiermee de hoogste kwaliteit garandeert bij het uitvoeren van belangrijke processen van haar klanten in zowel Europa als de VS.

SAS 70 is een internationaal erkende auditing standaard voor profesionele IT service providers, aanbevolen door IT analisten als Gartner en IDC. De certificering wordt meer en meer beschouwd als een kwaliteitskeurmerk en geeft een oordeel over de effectieve en langdurige werking van interne controlemaatregelen. De SAS 70 certificering is gebaseerd op de richtlijnen van de organisatie van Amerikaanse externe accountants (AICPA).

Gedurende een periode van zes maanden onderzoekt een auditor of alle procedures, processen en systemen van SaaSplaza in deze periode effectief hebben gefunctioneerd en voldoen aan de eisen zoals gesteld door de AICPA (American Institute of Certified Public Accountants).

"De SAS 70, type II certificering is belangrijk voor ons" zegt Daan Hoeksema, Director SaaSplaza NL, "Een 'must' voor onze partners die hun bedrijfskritische applicaties en data aan ons toevertrouwen", vervolgd hij. " Met deze SAS 70, type II certificering geven wij onze partners de zekerheid en transparantie dat deze gegevens bij ons in veilige handen zijn"
SaaSplaza partners en hun klanten kunnen het SAS 70, type II-rapport gebruiken bij hun eigen interne audits. Het rapport geeft gedetailleerd inzicht waarnaar onderzoek is gedaan en welke verbeteringen gedurende de auditingperiode zijn aangebracht.

Voor meer informatie, www.sas70.com

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2916962). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.