Managed hosting door True

Qurius en Assistance lanceren Dynamics oplossing

 

Full service IT-dienstverleners Qurius en Assistance Software zijn volop bezig met de Europese uitrol van Assistance PSO for Microsoft Dynamics, de geïntegreerde software-oplossing voor zakelijk dienstverleners.

Aanleiding hiervoor is het succes van de oplossing in Nederland. De uitrol vindt gefaseerd plaats, waarbij gestart is met de landen België, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

Assistance PSO for Microsoft Dynamics is een volledig geïntegreerde software-oplossing voor zakelijke dienstverleners (Professional Service Organizations), gebaseerd op de technologie van het Microsoft-platform. De oplossing bestaat uit vijf standaardcomponenten, te weten: Microsoft Dynamics NAV of AX voor de financiële administratie, Assistance PSO voor projectenadministratie, Microsoft Dynamics CRM voor relatiebeheer, Assistance HRM voor personeelsmanagement en Microsoft SharePoint voor kennis- en documentenbeheer.

Henk Woltjes, manager van de business unit Professional Service Organization (PSO) bij Qurius: "Assistance PSO for Microsoft Dynamics is een bewezen standaardoplossing voor kenniswerkers. De oplossing heeft een zeer gebruiksvriendelijke user interface, waardoor de acceptatie erg hoog is. In de oplossing wordt gebruik gemaakt van standaard door Microsoft gecertificeerde modules. Dit betekent geen maatwerk. Voorbeelden van klanten die gekozen hebben voor deze integrale oplossing zijn Eiffel, Nizo Food Research en Fugro Survey."


Europese uitrol

Dankzij het succes van de oplossing in Nederland is besloten de oplossing uit te rollen naar andere landen waar Qurius gevestigd is. Er is gestart met de uitrol naar België, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Het is de bedoeling dat de oplossing in een later stadium ook in de overige Qurius-landen uitgerold wordt, waaronder Duitsland. Woltjes: "Een groot voordeel van de Europese uitrol is dat de kennis die in Nederland opgebouwd is direct gebruikt kan worden in de andere landen. Hierdoor kan Qurius op lokaal niveau inspelen op de toename van internationale projecten."


Samenwerking

Door het samenwerkingsverband tussen Qurius en Assistance Software in Nederland is een specifieke oplossing voor de dienstverlenende sector ontstaan. Martijn van der Hoeden, directeur van Assistance Software: "Binnen Nederland zijn we marktleider op het gebied van het automatiseren van processen binnen de zakelijke dienstverlening. We zitten nu op ruim 12.000 eindgebruikers, verdeeld over een kleine 700 bedrijven. Assistance Software is al 18 jaar actief in de zakelijke dienstverlening en heeft dus veel knowhow van deze branche opgebouwd. Qurius is een ervaren IT-dienstverlener met brede kennis van het complete Microsoft-platform. Door onze kennis te bundelen is een mooie combinatie ontstaan, met als resultaat een solide software-oplossing voor zakelijke dienstverleners."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2915946). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.