Managed hosting door True

Exact Software zet partners in het zonnetje

 

Exact Software heeft zes prijzen uitgereikt aan zijn partners als waardering voor de goede prestaties in het afgelopen jaar.

Tijdens het jaarlijkse partnerevent, gepresenteerd door Jort Kelder, zijn de prijzen uitgereikt. De grootste winnaar is partner ComputerPlan, die naast de prijs van ‘Partner van het Jaar' óók de ‘Customer Loyalty Award' in de wacht sleepte.

‘Partner van het Jaar Award 2008' wordt uitgereikt aan de partner die zich ‘overall' het meest bewezen heeft. Criteria die hierin meegewogen zijn: absolute omzet, groei ten opzichte van 2007 én 2006, het aantrekken van nieuwe klanten, de omzet die daarmee gepaard gaat en de mate waarin de partner in staat is zijn klanten minimaal te behouden maar ook tevreden te maken. Ook de Exact ‘Customer Loyalty Award 2008' ging naar ComputerPlan. De jury oordeelde dat ComputerPlan de partner was die zich in 2008 het meest bewezen heeft op het gebied van klantloyaliteit. Factoren die hierin een doorslaggevende rol speelden waren: Nett Promotor Score ("In hoeverre adviseert u ComputerPlan aan derden?"), het percentage groei in contractwaarde en het percentage groei in aantallen klanten.

De ‘New Business Award 2008' ging naar partner Advisie Business Consultants, omdat zij volgens de jury het hoogste scoorde op criteria als: omzet op geheel nieuwe klanten, het aantal aangetrokken nieuwe klanten en de omzet op nieuwe klanten in verhouding tot de totale omzet.

Partner Diabolo Business Solutions mocht op het podium komen om de Exact ‘Rising Star Award 2008' in ontvangst te nemen. Deze partner had in 2008 de meeste groei in omzet gerealiseerd. Criteria die hierin meegewogen hebben zijn: absolute en procentuele groei in omzet t.o.v. 2007 en absolute groei in omzet t.o.v. 2006.

Naast deze vier bedrijfsgebonden Awards werden door Exact twee medewerkers van partners voor hun goede werk beloond. De Exact ‘Customer Loyalty Personality Award 2008' ging dit jaar naar Ans van Aken, directrice bij Lokal-Tronics. Mevrouw Van Aken werd door de jury geprezen om haar tomeloze energie in het kader van klantloyaliteit.

Frans Osther, directeur van partner CS Plusis benoemd tot Exact ‘Rising Star Personality 2008'. Frans Osther heeft volgens de jury laten zien dat hij in staat is succesvol Exact als aanvullende productlijn naast of boven op Accountview te voeren. Deze oud Exacter heeft met behulp van zijn netwerk, bevlogenheid en uitstekende verkoopkwaliteiten een zeer succesvol jaar achter de rug en is met zijn team hard op weg een partij van formaat te worden in Zuid-Oost Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2914470). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.