Managed hosting door True

Odysseus Group Benelux reseller van CA Clarity PPM

 

Odysseus Group heeft in de BeNeLux een resellerovereenkomst getekend met CA voor de levering van CA's Project en Portfolio Management (PPM) software Clarity PPM.

Odysseus Group is een vooraanstaand management adviesbureau met Project en Portfolio Management als vakgebied. Het levert consultancy, support en training aan internationaal opererende organisaties en fungeert als professionele partner tijdens groei- en verandertrajecten.

Voor steeds meer organisaties is Project en Portfolio Management onmisbaar geworden om vanuit de bedrijfsstrategie de beste projecten te selecteren en deze vervolgens goed te besturen. Succesvol Project en Portfolio Management valt of staat met de implementatie en toepassing van het juiste ondersteunende softwareplatform. CA Clarity PPM is wereldwijd de leidende Project en Portfolio Management softwaretechnologie.

Sander Treur, Algemeen Directeur van Odysseus Group: "Wij hebben ervoor gekozen om het bestaande samenwerkingsverband met CA uit te breiden. Odysseus Group kan terugkijken op een langlopende samenwerking met CA op het gebied van consultancy en opleidingen van Project en Portfolio Management wat nu uitgebreid wordt met de verkoop van het softwareproduct CA Clarity PPM. De reseller samenwerking met CA maakt het voor Odysseus Group mogelijk om opdrachtgevers in de Benelux een totaalpakket rond het product CA Clarity PPM aan te bieden. Op het gebied van consultancy en training hebben wij vele toonaangevende organisaties als opdrachtgever zowel in Nederland als in andere landen van Europa. Odysseus Group richt zich met name op de Industrie, Financiële Instellingen en de Centrale Overheid."

Bennie Peleman, Country Manager Benelux van CA: "Odysseus Group is een toegewijde partner die ons helpt om Project en Portfolio Management oplossingen uit te zetten in marktsegmenten die wij zelf niet rechtstreeks benaderen. Het bedrijf vormt een welkome uitbreiding op onze commerciële organisatie. De verdere formalisering van de relatie is een belangrijke mijlpaal in onze strategie om ons indirecte kanaal te versterken. Wij hebben vertrouwen in de keuze van Odysseus Group voor een toekomst met CA Clarity PPM."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2907487). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.