Managed hosting door True

Microsoft verzorgt billing SaaS

 

Microsoft zegt zelf de billing te verzorgen voor klanten die zakelijke online applicaties aankopen. Partners kunnen Microsoft Software + Services verkopen en op maat aan klanten aanbieden.

Dit meldt de Amerikaanse CRN. Microsoft nam de uitspraken van een SaaS executive terug die eerder zei dat partners binnenkort zelf met klanten kunnen afrekenen als er online applicaties worden verkocht. Partners kunnen wel op maat gemaakte diensten aanbieden en verkopen. Partners sturen dan per email een order op die dan door de klant wordt ingevuld. De partners onderhouden de contacten met de klant, Microsoft verzorgt het billing proces.

Microsoft Partners kunnen nu al de SaaS-oplossing Business Productivity Online Suite (BPOS) verkopen. BPOS is een hosting bundeling van Exchange, SharePoint, Office Communications Server en LiveMeeting. BPOS kost 15 dollar per gebruiker per maand.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2897135). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.