Managed hosting door True

Van den Hoogen directeur operations High Concept

 

High Concept, ontwikkelaar van documentcreatiesysteem SmartDocuments, benoemt Ad van den Hoogen (42) tot Directeur Operations. In deze functie is Ad verantwoordelijk voor consultancy, projectmanagement, customer relations, account management en sales.

Ad van den Hoogen was voorheen in de functie van bedrijfsleider werkzaam bij Woodfield, groothandel in verf- en stukadoorbenodigdheden. Daarvoor was hij in dienst van Baxter Inc, wereldwijde aanbieder van technologie voor medische doeleinden.

"Ik ben zeer verheugd met mijn nieuwe functie", zegt Ad van den Hoogden. "Ik zie vooral uitdaging in het feit dat klanten, overheden, onderwijs- en zorginstellingen steeds vaker borging eisen van kwaliteit. Ik wil hier graag een positieve bijdrage aan leveren."

"Als groeiende organisatie merken wij dat de lat op het gebied van dienstverlening steeds hoger wordt gelegd en hier willen wij vanzelfsprekend ook intern in meegroeien", zegt Marco Drost, Algemeen Directeur en oprichter van High Concept. "Ad brengt meer dan 15 jaar ervaring in kwaliteitsmanagement mee en is daarom een goede aanvulling op ons team."

Ad van den Hoogen neemt de taken over van Ruud Vos, voorheen Directeur Operations en Arjan Zwarteveen, Technisch Directeur. Ruud en Arjan hebben na een loopbaan van 13 jaar bij High Concept besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan buiten het Deventer bedrijf.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2895168). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.