Managed hosting door True

Patrick Kleisen sales manager general business SLTN

 

SLTN, onderdeel van TDMi, een internationale ict systeem integrator, heeft Patrick Kleisen aangetrokken als sales manager general business.

Patrick Kleisen zal vanuit zijn positie als Sales Manager General Business zich bezig houden met de verdere uitbouw van SLTN als ICT Systems Integrator en het marktaandeel van SLTN Managed Services verder vergroten.

Patrick Kleisen komt over van Inter Access waar hij gedurende 8 jaar werkzaam was bij Technology Solutions en in zijn laatste functie actief was als Sales Manager. Patrick Kleisen treedt toe tot het management team van TDMi Benelux en zal rechtstreeks rapporteren aan Eugène Tuijnman, algemeen directeur TDMi Benelux. Patrick Kleisen is 40 jaar, gehuwd en heeft 2 kinderen. "Wij zijn verheugd met de komst van Patrick Kleisen. Hij is al vele jaren een gewaardeerde persoonlijkheid in ons vakgebeid. Hij beschikt over een breed klanten netwerk en heeft tevens een uitstekende relatie met diverse hard- en software leveranciers. De ervaring en het enthousiasme van Patrick zullen de business van SLTN verder helpen uitbouwen" aldus Eugene Tuijnman, algemeen directeur TDMi Benelux.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2894405). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.