Managed hosting door True

Deloitte en Twinfield kondigen samenwerking aan

 

Om de dienstverlening voor klanten uit het MKB te verbreden, hebben Deloitte en Twinfield besloten tot een intensieve samenwerking. De state-of-the-art boekhouddienst van Twinfield is toegevoegd aan de online dienstverleningsportal van Deloitte: ctrl (www.ctrl.nl).

Ctrl is 5 jaar geleden gestart met het aanbieden van online diensten waaronder boekhouden. Herman Roose, verantwoordelijk partner voor de MKB-praktijk bij Deloitte: "Met ctrl hebben we de ambitie de beste online boekhoudoplossingen te bieden aan onze klanten. Daarom hebben we na een intensieve selectieprocedure besloten om Twinfield toe te voegen aan Ctrl. "We zien dat ondernemers veel waarde hechten aan de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten van Twinfield. Het automatisch inlezen van digitale bankafschriften, de kolommenbalans uitwerking en de mogelijkheid tot conceptboeken, verhogen het gebruikersgemak aanzienlijk en daarnaast sluit Twinfield volledig aan op de Deloitte processen."


Deloitte klanten betalen als gevolg van de samenwerking lagere abonnementskosten en krijgen van Twinfield online ondersteuning door middel van webinars. De ondernemer kan voortaan achter zijn eigen pc trainingen en presentaties volgen die hem helpen bij het online boekhouden. "Een soort digitale coach", aldus Roose. De online helpdesk van Twinfield is voor Deloitte klanten inbegrepen in het abonnement.

André Kwakernaat, directeur en mede-oprichter van Twinfield: "Deloitte heeft met haar MKB portal een prachtige manier gevonden om haar klanten op een praktische wijze dagelijks bij te staan met diensten en adviezen. Online boekhouden sluit helemaal aan bij dit concept. Dankzij deze samenwerking verwacht ik dat MKB-ers de mogelijkheid aangrijpen om op zeer efficiënte en veilige wijze hun boekhouding te voeren. We zullen de klanten van Deloitte dan ook van harte verwelkomen en hen zo goed mogelijk assisteren bij het gebruik van Twinfield."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2867330). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.