Managed hosting door True

Samenwerking Unisys Nederland en Ebase

 

Unisys Nederland kondigt een strategisch partnership aan met softwareleverancier Ebase Technology en heeft op 5 januari een overeenkomst afgesloten voor het gebruik en de levering van Ebase software.

Unisys heeft als dienstverlener bij een groot aantal overheidsinstellingen de Document Management dienstenportfolio geïmplementeerd om processen verder te optimaliseren. Ebase is een waardevolle aanvulling op deze dienstenportfolio en stelt Unisys in staat om naast de invoer via fysieke scanners, Office en mail ook de invoer via webformulieren te integreren in bestaande ECM-oplossingen.

Met het Ebase-ontwikkelingsplatform is het mogelijk om op een snelle en eenvoudige manier - via het web - invoerdocumenten te creëren die direct worden opgenomen in de betreffende workflow. Door middel van de integratieserver van Ebase worden willekeurige databases en applicaties gekoppeld aan deze formulieren waardoor bijvoorbeeld autorisatie op gegevens, selectie en aanvulling mogelijk is in de webformulieren.

Ebase-gebruikers zijn verenigd in een gebruikersgroep. Op 20 januari jongstleden organiseerde Unisys de derde bijeenkomst van deze gebruikersgroep op zijn vestiging in Schiphol-Rijk. Naast gebruikerservaringen gaf Ebase Technology zijn visie op de toekomst en werden de gebruikers geïnformeerd over de meest recente en toekomstige ontwikkelingen. Unisys gaf tijdens deze bijeenkomst de huidige gebruikers inzage in de aanpak voor ondersteuning van hun ontwikkelingen en de wijze waarop Unisys het aantal gebruikers wilt vergroten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2855517). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.