Managed hosting door True

Mavim reikt Certified Partner Awards uit

 

Mavim, softwareontwikkelaar voor BPM en Kwaliteitsmanagement, startte het nieuwe jaar met de eerste editie van het Mavim Partner Event.

Het event speciaal voor de Mavim Business Partners dat geheel in het teken stond van de samenwerking in het nieuwe jaar en de uitreiking van de eerste Mavim Certified Partner Awards.

Ruim 50 belangstellende Mavim Partners bezochten op woensdag 21 januari 2009 de eerste editie van het Mavim Partner Event in Noordwijk. Tijdens deze dag stond voornamelijk de samenwerking tussen Mavim en haar partners centraal. De directie van Mavim presenteerde haar partners de plannen voor 2009 op het gebied van Sales & Marketing, Development en het nieuwe partnerbeleid. Aan het einde van het programma werden de eerste Mavim Certified Partner Awards uitgereikt aan de 30 partners die zich hebben gecertificeerd in 2008. De awards zijn uitgereikt aan o.a. TNO, BDO CampsObers Business Control, Sogeti, Atrivé en PST Business Solutions.

Bart Schurer, Channel Manager bij Mavim en dagvoorzitter, kijkt tevreden terug op een succesvolle dag: "Consequente informatieverstrekking richting onze partners is van groot belang voor een optimale samenwerking. Het Mavim Partner Event is daarom een mooie gelegenheid om onze plannen voor het nieuwe jaar te presenteren en onze partners te betrekken bij onze dagelijkse business. Daarnaast wordt met dit event een mooi platform gecreëerd voor kennisdeling tussen Mavim en haar partners en de partners onderling. Dit bleek ook wel tijdens het diner, waarin men uitgebreid met elkaar sprak en diverse plannen over tafel gingen voor dit jaar. We mochten veel enthousiaste reacties van onze partners in ontvangst nemen op deze dag, waardoor het Mavim Partner Event zeker een jaarlijks terugkerend evenement zal worden."

Over Mavim en haar partnerbeleid
Mavim, een Nederlandse ontwikkelaar van procesmanagement software, heeft vestigingen in Nederland, Australië en Nieuw-Zeeland en is sinds 2005 Microsoft Gold Partner. Hiermee vertegenwoordigt zij het topniveau van het Microsoft-partnerschap. Wereldwijd zijn meer dan 250.000 licenties van Mavim Rules in gebruik voor Business Process Management en Kwaliteitsmanagement.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2852757). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.