Managed hosting door True

HP zet EDS-alliantie niet overboord

 

Ondanks de overname van ict-dienstverlener EDS door HP blijft de Agility Alliance bestaan. In de alliantie werkt EDS sinds 2004 samen met enkele belangrijke concurrenten van HP.

De zogenoemde EDS Agility Alliance staat niet onder druk, hoewel initiatiefnemer EDS inmiddels onderdeel uitmaakt van ict-leverancier HP. Dat vertelt een woordvoerder van HP. De alliantie is een samenwerkingsverband dat EDS sinds 2004 onderhoudt met grote namen uit de ict-markt. "De Alliance blijft een stevige alliantie, die klanten toegang biedt tot een brede groep vooraanstaande leveranciers", aldus de voorlichter.

Dat EDS de samenwerking voortzet na de inlijving door HP, is niet vanzelfsprekend. Onder de leden van de alliantie bevinden zich namelijk enkele belangrijke concurrenten van HP, zoals Cisco, Dell, EMC en Sun Microsystems. Dat is echter geen reden om er een punt achter te zetten, meent de woordvoerder. "We blijven ons committeren aan een multi-vendor benadering."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2851897). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.