Managed hosting door True

SDL Tridion tekent overeenkomst met Bluedesk

 

Samenwerken

SDL Tridion, speler in web content management oplossingen en onderdeel van SDL, leider in Global Information Management, maakt bekend dat zij een partnerovereenkomst heeft gesloten met Bluedesk Enterprise, een internet projectbureau uit Alkmaar en onderdeel van de Bluedesk Groep.

Bluedesk is sinds 1995 sterk gespecialiseerd in de realisatie van websites, webwinkels en webapplicaties voor de professionele markt. De partnerovereenkomst tussen SDL Tridion en Bluedesk resulteert in hoogwaardige enterprise web content management en e-commerce oplossingen voor (inter)nationale verkoop, marketing en communicatie. In het bijzonder bieden de oplossingen van Bluedesk interessante mogelijkheden voor geavanceerde online productcatalogussen vanuit een SDL Tridion platform.

"SDL Tridion is marktleider op het gebied van meertalige web content management technologie. Door deze samenwerking kunnen wij onze klanten in het enterprise segment de juiste oplossing bieden om vanaf één centrale locatie controle over merk, design, product en bedrijfslogica te behouden." zegt Hendrik Jan de Boer, partner van Bluedesk Groep.

Tim Bon, SDL Tridion Sales Director Central Europe: "Bluedesk biedt een unieke combinatie van specialismen waarmee zij zich duidelijk onderscheiden op het gebied van geïntegreerde enterprise web content en e-commerce oplossingen. Wij zijn zeer tevreden met de nieuwe samenwerkingsovereenkomst waarvan vooral klanten aan de bovenkant van de markt profijt gaan hebben."

Nieuwe werkmaatschappij

De oplossingen van SDL Tridion worden door Bluedesk Groep aangeboden vanuit de nieuwe werkmaatschappij Bluedesk Enterprise. Deze werkmaatschappij beschikt inmiddels over een zeer ervaren team van SDL Tridion specialisten dat organisaties adviseert over de inrichting van een SDL Tridion enterprise webcontent management platform en de projecten ook daadwerkelijk uitvoert.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2839880). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.