Managed hosting door True

Reflecta en ACA slaan handen ineen

 

De automatiseringsbedrijven Reflecta Automation uit Reeuwijk en ACA Retail uit Eindhoven gaan samenwerken. De samenwerking houdt onder meer in dat de automatiseringsactiviteiten van Reflecta op het gebied van retail worden overgenomen door ACA.

Door een forse toename van het aantal klanten in de groothandel en de grote belangstelling voor de nieuwe software genaamd "XL-ENZ" heeft Reflecta recent besloten zich te gaan concentreren op haar kernactiviteit, namelijk de automatisering van groothandels- en productiebedrijven die actief zijn in de modebranche. Door dit genomen besluit zocht Reflecta naar een geschikte partner voor de overname van haar retailklanten.
ACA is gespecialiseerd in de automatisering van retailorganisaties binnen de modebranche (mode-, schoenen- en sportwinkels) en is binnen Nederland marktleider op dit gebied. Het was voor beide bedrijven dan ook voor de hand liggend om met elkaar in contact te treden om een eventuele samenwerking te bespreken. Inmiddels hebben Gerhard Lenselink (Directeur Reflecta) en Roel de Kock (Directeur ACA) een overeenkomst gesloten waarin de samenwerking is bekrachtigd.
De komende tijd zullen Reflecta en ACA gezamenlijk optrekken om de retailklanten van Reflecta te informeren over de gevolgen van de samenwerking. Deze klanten worden middels workshops en individueel contact benaderd.
Reflecta en ACA zien naast de overname van klanten ook toekomst in een verdergaande samenwerking op het gebied van automatisering van modebedrijven, onder andere omdat de branchespecialisaties van de automatiseerders, namelijk productie, groothandel en retail, complementair zijn aan elkaar. Hierdoor kunnen klanten van beide bedrijven die deze branche-activiteiten ontplooien, profiteren van een naadloze afstemming tussen de verschillende oplossingen die Reflecta en ACA bieden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2839141). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.