Managed hosting door True

Veritas lanceert eerste producten na overname

 

Veritas Software introduceert een aantal nieuwe producten die voortkomen uit de recente overname van Ejasent.

De nieuwe producten vormen een uitbreiding op de ontwikkeling van de utility computing-strategie van Veritas. Onder de naam MicroMeasure levert Veritas software voor de meetbaarheid van IT-gebruik, kostenallocatie en de doorbelasting van alle fysieke en logische onderdelen van een datacenter. Het gaat hierbij onder meer om het gebruik van storage, servers of applicaties door specifieke gebruikers of afdelingen. MicroMeasure is momenteel beperkt beschikbaar voor systems integrator-partners, zoals EDS en Sun Microsystems. Aan het eind van 2004 zal de software worden opgenomen in de nieuwe versie van Veritas CommandCentral Service
Een andere softwareoplossing die Veritas via Ejasent overnam, is UpScale voor applicatievirtualisatie. Hiermee kan een applicatie van de ene naar de andere server gemigreerd worden zonder dat de verbindingen en status worden verstoord of verbroken. Deze hoge-beschikbaarheidssoftware zal in de eerste helft van 2005 op de markt komen als een uitbreiding op de Cluster Server-software van Veritas.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/283559). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.