Managed hosting door True

M-Value Business Solutions opent de deuren

 

Onder de naam M-Value Business Solutions heeft het voormalig management team van Airmiles samen met een aantal Brabantse ondernemers een ICT organisatie opgezet.

M-Value Business Solutions BV gaat medio mei 2004 formeel van start en richt zich onder andere op de combinatie van ‘loyalty’-software en ERP-oplossingen. Het bedrijf gaat daarvoor samenwerkingsverbanden aan met verschillende partners. M-Value staat onder leiding van Frank Fisser, die afkomstig uit het oprichtingmanagement van Airmiles en is opgericht met kapitaal van de Brabantse Masada Groep. Het bedrijf is gevestigd in Rosmalen, met een nevenvestiging in het Gelderse Lunteren. Het bedrijf zal naar verwachting achttien medewerkers tellen.
M-Value Business Solutions zal zich richten op zowel de Nederlandse als de internationale markt met loyalty software en ERP-oplossingen die ontwikkeld zijn op basis van specifieke kennis die wordt ontleent aan ervaringen vanuit Airmiles en Microfsoft Navision.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/283547). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.