Managed hosting door True

Samenwerking CRM Partners en Qics Software

 

Samenwerken

Met ingang van 2009 is er een instrument op de markt die de integratie van Exact software en Microsoft CRM op eenvoudige wijze mogelijk maakt.

CRM Partners en Qics Software hebben, als eerste partijen in Nederland, een standaardconnector ontwikkeld om de gegevensuitwisseling tussen Exact Globe en Microsoft Dynamics CRM 4.0 te vergemakkelijken en te versnellen. De dubbele invoer van data is hiermee overbodig geworden en de kwaliteit van de data neemt toe.

CRM Partners en Qics Software tekenden vorige week een overeenkomst om de goede samenwerking die werd opgedaan bij de ontwikkeling van dit product ook formeel vast te leggen. CRM Partners is de grootste implementatiepartner in Nederland op het gebied van het front office systeem Microsoft Dynamics CRM; Qics Software is een ervaren Development Partner van Exact en expert op het gebied van Exact Globe voor de back office. De gezamenlijke ontwikkeling van de connector en de overeenkomst tussen de twee partijen is een logisch gevolg van de expertise van beide bedrijven en hun drive om continu toegevoegde waarde aan hun klanten te bieden.

Mark Velthuijsen, directeur Qics Software: "De connector is een zeer stabiele oplossing die een organisatie in staat stelt om snel en betrouwbaar informatie in Exact Globe te krijgen. De samenwerking met CRM Partners heeft ons in staat gesteld om deze software te bouwen. Door te kiezen voor deze connector weten onze klanten zich verzekerd van de uitgebreide kennis en ervaring van beide partijen."

Emiel Putman, managing partner CRM Partners: "CRM Partners kijkt altijd uit naar mogelijkheden om onze klanten iets extra's brengen. Ik ben ervan overtuigd dat de connector en de samenwerking met Qics een uitstekende aanvulling is op de dienstverlening van ons allebei."

Meer informatie over de Microsoft Dynamics CRM - Exact Globe Connector is te vinden op www.crmpartners.nl.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2834436). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.