Managed hosting door True

XAPlogistics in Belgische handen

 

De Belgische IT-dienstverlener Delaware Consulting neemt SAP-specialist XAPlogistics over. De twee bedrijven werkten al samen.

Met de overname van de SAP implementatiespecialist XAPlogistics breidt Delaware Consulting haar internationale netwerk uit naar de Nederlandse markt en verstevigt zo haar Europese positie. Het bedrijf heeft nu meer dan 350 medewerkers.

SAP Gold partner Delaware Consulting werkt met een All-in-One aanbod: een reeks oplossingen die SAP software combineren met voorgeconfigureerde best practices voor een specifieke sector. De SAP All-in-One oplossing die Delaware Consulting uitwerkte voor de voedingssector, FAST-Food, wordt sinds 2007 door XAPlogistics in Nederland verkocht. XAPlogistics paste de oplossing enigszins aan om aan de eisen van de Nederlandse voedingssector tegemoet te komen en breidde haar bereik uit naar de groothandels van voedingsproducten.

Delaware Consulting zet nu de samenwerking met XAPlogistics om in een volledige integratie. De Belgische IT-dienstverlener neemt alle zaken en medewerkers van XAPlogistics over en doopt zijn nieuwe vestiging Delaware Consulting. De huidige eigenaren Arie van der Veer en Jacko Obels, blijven als partners betrokken bij het bedrijf.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2815780). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.