Managed hosting door True

Unit 4 Agresso neemt belang in HR-leverancier

 

Bedrijfssoftwareleverancier Unit 4 Agresso wordt voor een derde eigenaar van I-Signaal, leverancier van hr-software. Dat bedrijf levert programmatuur die wordt ingezet voor verzuimregistratie.

Softwareleverancier Unit 4 Agresso heeft een belang van 33 procent genomen in I-Signaal. Dat bedrijf levert VerzuimSignaal, software waarmee de aanpak van verzuim kan worden geoptimaliseerd. Het pakket wordt ingezet voor informatie over verzuim en sluit aan op wet en regelgeving voor werkgevers.

Unit 4 Agressso en I-Signaal zijn ook een strategische samenwerking aangegaan. Tot 2011, met optie tot verlening, ontwikkelen de leveranciers samen een geïntegreerde hrm-oplossing. Het gaat om een combinatie van de hr-software Verzuimsignaal en Unit 4 Personeel & Salaris en aanvullende diensten.

De samenwerking is gericht op een efficiënter verzuimbeleid voor grote bedrijven. De eerste grote klant is de Arbodienst. Die grootste onafhankelijke arbodienstverlener van Nederland koos er eerder dit jaar voor om met software van I-Signaal de verzuimregistratie te stroomlijnen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2805715). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.