Managed hosting door True

Ctac Dynamics nu Microsoft-Certified Gold Partner

 

Ctac Dynamics binnen twee maanden gecertificeerd als Microsoft-Certified Gold Partner.

Ctac startte de certificering in verband met uitbreiding van het dienstenportfolio. Daardoor richt Ctac zich tevens op de verkoop en implementatie van bedrijfssoftware van Microsoft. Het gaat met name om Microsoft Dynamics NAV voor Enterprise Resource Planning en Microsoft Dynamics CRM voor klantrelatiemanagement. Ctac combineert de Microsoft Dynamics CRM-oplossing met zijn SAP-oplossingen voor het mkb. Met Microsoft Dynamics NAV richt Ctac zich op specifieke klanten of sectoren, bijvoorbeeld de hotelbranche.  

Microsoft-Certified Gold Partners zijn partners van het hoogste niveau. Ze hebben de juiste kennis, vaardigheden en betrokkenheid in huis om een oplossing te bieden, die past bij de zakelijke behoeften van hun klanten. Om de titel en het officiële logo van Certified Gold Partner te mogen voeren, dienen zij Microsoft-Certified Professionals in dienst te hebben en te beschikken over minimaal één Microsoft-competentie.

Bart Hogendoorn, CEO van Ctac: "We zijn erg trots op het feit dat we deze certificering in de recordtijd van twee maanden hebben behaald. Het onderstreept ons commitment om klanten de beste oplossingen en diensten te bieden, waarmee ze hun processen kunnen optimaliseren en hun concurrentiekracht kunnen versterken."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2793591). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.