Managed hosting door True

Detacheerder beloond voor leren en werken

 

Na dienstverleners Macaw en Caesar heeft detacheerder Ultimum nu het keurmerk Persoonlijke Ontwikkeling ontvangen. Bij het kwaliteitsstempel draait het om een inspirerende en leerzame werkomgeving.

Detacheerder Ultimum is onderscheiden met het keurmerk Persoonlijke Ontwikkeling. De werkgever scoort hoog op onder andere de punten ‘continu leren', ‘leren van elkaar' en ‘organisatieprestaties'.

Het kwaliteitsstempel geeft aan dat een organisatie de ontwikkeling van werknemers serieus neemt. Onderzoeksbureau SatisAction en de Universiteit Tilburg hebben het keurmerk in het leven geroepen voor werkgevers die aandacht besteden aan het leerproces van personeel. Het moet duidelijkheid bieden aan werkzoekenden die graag een inspirerende werkomgeving willen.

Ultimums directeur Ricardo Soto Escamilla omschrijft het keurmerk als ‘een beloning voor alle inspanningen'. Het bedrijf zou veel aandacht besteden aan de persoonlijke begeleiding van medewerkers en het bieden van faciliteiten die leren en werken gemakkelijker maken.

Eerder ontvingen dienstverleners Caesar en Macaw het keurmerk. Volgens de initiatiefnemer van het keurmerk maken vooral ict-bedrijven een goede kans op het behalen van het keurmerk. Bedenkster Mirjam Baars: "Doordat er een tekort aan ict'ers is, halen werkgevers alles uit de kast om ze te behouden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2784457). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.