Managed hosting door True

Microsoft Dynamics zoekt partners

 

Microsoft is op zoek naar nieuwe partners voor Dynamics, de productgroep van erp en crm-pakketten. Het gaat om partners voor specifieke branches. Het bedrijf schoolt huidige partners om voor de verkoop van de nieuwe versies van de erp-paketten AX en NAV.

Microsoft Nederland is voor de Nederlandse markt dringend op zoek naar nieuwe partners voor Dynamics, de productgroep voor erp en crm-paketten. Dat liet de leverancier weten tijdens Microsoft Convergence, een evenement voor klanten en partners in Kopenhagen.

De softwareleverancier zoekt partners die specifieke applicaties (add-on) bieden die gebaseerd zijn op het standaardplatform van de erp-paketten Dynamics NAV en AX en Dynamics CRM. Vier medewerkers van de softwareleverancier zijn full-time  bezig met het rekruteren van nieuwe partners.

Volgens Heleen van Offenbeek, werkzaam als 'Microsoft Business Solutions lead', richt heeft Microsoft de Nederlandse softwaremarkt in 55 specifieke verticale markten verdeeld. Microsoft is specifiek op zoek naar gebieden waar nu nog weinig specifieke oplossingen worden geboden, zoals de publieke sector (hogere en lagere overheden) en de schoonmaakbranche.

Masterclass
De softwareleverancier heeft in Nederland ongeveer honderd partners voor erp-paketten en dertig crm-partners, maar wil niet aangeven hoeveel nieuwe partners het precies zoekt.

Het bedrijf heeft een masterclass opgezet. Partners worden zowel op technisch als zakelijk gebied opgeleid. Na het afsluiten van twee overeenkomsten worden ze in het partnerprogramma opgenomen en blijft de leverancier zijn partners bijsturen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2781851). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.