Managed hosting door True

CA World - CA komt met pan-Europese partnerstrategie

 

De nieuwe hosted-strategie van softwareleverancier CA geeft partners de kans om in meerdere Europese landen zaken te doen. De leverancier heeft daartoe een strategie ontwikkeld.

Softwareleverancier CA heeft een strategie voor pan-Europese partners ontwikkeld. De nieuwe on-demand oplossing van het bedrijf biedt bedrijven de kans in meer landen diensten te leveren, zegt Gilbert Lacroix, senior vice-president indirect channels. "Het is geen kwestie meer van de juiste taal spreken. Je hebt alleen de infrastructuur nodig."

Voor partners die in verschillende landen zaken doen was er geen strategie. "Dat is wel nodig, want zij willen bijvoorbeeld niet in ieder land een andere contactpersoon hebben." Daartoe heeft het bedrijf nu een strategie ontwikkeld.

Nu heeft het bedrijf nog minder dan tien partners die in meerdere Europese landen werkzaam zijn. Dat aantal moet de komende jaren gaan groeien.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2778729). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.