Managed hosting door True

Samenwerking Getronics en NedGraphics

 

Getronics en NedGraphics, specialist in Geografische Informatiesystemen (GIS), gaan samen oplossingen ontwikkelen voor lokale overheden die onder andere gegevens uit de diverse basisregistraties koppelen aan geo-informatie zoals adresgegevens, wegen en bestemmingscategorieën.

Beide bedrijven hebben hiervoor een vijfjarige samenwerkingsovereenkomst gesloten. Hierdoor kunnen gemeenten in Nederland hun dienstverlening aan burgers en bedrijven significant verbeteren. Getronics en NedGraphics zijn ook een Dossier Afspraken en Procedures (DAP) met elkaar overeengekomen, waarmee de ondersteuning aan en continuïteit voor gezamenlijke relaties op het gebied van helpdesk, onderhoud en ontwikkeling vastgelegd zijn.

NedGraphics is onderdeel van de CADAC Group en gespecialiseerd in ICT-oplossingen voor geografische toepassingen. Richard Goossens, Algemeen directeur van NedGraphics: "Getronics en NedGraphics vullen elkaar goed aan. Getronics is marktleider in basisregistratiesystemen. Wij lopen voorop met onze kennis van de geo-informatietechnologie. Een formele samenwerking zorgt ervoor dat onze gezamenlijke oplossingen ook in de toekomst goed blijven werken."

Ronald Spoor, directeur Software Engineering sector Local Government van Getronics: "Onze oplossingen spelen een essentiële rol in de Nederlandse samenleving, maar zijn vaak onzichtbaar. Zo maken meer dan de helft van de 443 Nederlandse gemeenten gebruik van onze oplossingen voor het onderhoud en beheer van hun basisregistraties. Door de samenwerking met NedGraphics formeel vast te leggen verzekeren we onze klanten van continuïteit in productontwikkeling, implementatie en nazorg."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2775063). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.