Managed hosting door True

CA World - ICT helpt CA bij oppoetsen imago

 

Bij softwareleverancier CA is de ict-afdeling de best practice voor nieuwe klanten. Door transparant te zijn hoopt het bedrijf interne en externe klanten beter van dienst te kunnen zijn. Onlangs startte het bedrijf een SAP-project waar het de nieuwe strategie kan toepassen.

De ict-afdeling van CA, leverancier van beheeroplossingen, moet een voorbeeld zijn voor de klanten. Het hoort bij het ‘nieuwe CA', zegt cio Stephen Savage tijdens de gebruikersconferentie CA World in Las Vegas. "We willen transparant zijn. Het is als relaties met vrienden. Een goede vriend is open."

Savage startte een jaar geleden als chief information officer (cio) bij CA. Hij was al in verschillende rollen werkzaam bij het bedrijf. De ict-afdeling had iemand met een 'businessblik' nodig en moest zich meer gaan richten op zijn gebruikers. Er werd te weinig rekening gehouden met de eisen en wensen van de werknemers. Iets wat door ict-bedrijven al lang wordt gepretendeerd, maar CA nog niet deed. "Bij de loodgieter thuis lekt de kraan", zegt Savage lachend.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2774343). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.