Managed hosting door True

Nieuwe samenwerking PeopleSoft en IBM

 

PeopleSoft kondigde vandaag tijdens haar event PeopleSoft Connect 2003 in Barcelona een nieuwe samenwerking aan met IBM voor de oplevering van één enterprise risk management oplossing.

Deze software stelt financiële dienstverleners in staat om te voldoen aan de vereisten van het Basel II akkoord. IBM integreert PeopleSoft Enterprise Financial Management applicaties met het IBM’s Risk en Compliance initiatief. Deze combinatie maakt het voor financiële dienstverleners onder andere mogelijk om geïntegreerde risico management strategieën te ontwikkelen. PeopleSoft maakte eveneens bekend dat zij het Customer Loyalty en Retention (CLR) programma voor telecom service providers in Europa samen met IBM uitbreidt. De PeopleSoft-IBM Customer Loyalty en Retention oplossingen geven telecom service providers de mogelijkheid om omzetmanagement te integreren in Customer Relationship Management (CRM) processen. Als gevolg hiervan kunnen telecombedrijven data over winstgevendheid integreren met gedetailleerde informatie over het koopgedrag van klanten, zodat winstgevende klanten tijdens het verkoopproces geïdentificeerd kunnen worden. TP S.A., Codetel, Nextel en Vodafone Nederland ondersteunen het PeopleSoft-IBM initiatief om marktpenetratie te creëren en klantontevredenheid te reduceren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2771). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.