Managed hosting door True

Jacob den Houting in directie Qics Software

 

Jacob den Houting treedt per 1 oktober toe tot de directie van Qics bv. Hij vormt samen met de oprichters van Qics, Mark Velthuijsen en Eddy Plasier, de directie.

Groei
Qics Software is een snel groeiend bedrijf dat na de oprichting van de tweede vestiging in Slowakije, begin 2008, volop in beweging is. Tijd om iemand aan het roer te hebben die ervaren is in het uitbouwen van snelgroeiende organisaties. Mark Velthuijsen: "Jacob is een visionair met gevoel voor ICT en heeft als directeur en adviseur vele jaren ervaring in het bedrijfsleven". Eddy Plasier vult aan: "Met de komst van Jacob, zijn wij in staat om onze groeistrategie verder uit te voeren. Het is inderdaad echt de juiste man op de juiste plaats."
Verwachting
"Ik ben sinds de oprichting van Qics bij het bedrijf betrokken en ken de organisatie en de groeipotenties goed. Daarom was het voor mij niet moeilijk om een keuze te maken toen duidelijk werd dat Qics behoefte heeft aan een operationeel directeur. Het voelt goed en ik verwacht dat we samen Qics een volgende stap kunnen laten zetten", aldus Jacob.
Over Jacob den Houting
Jacob den Houting (43) is registeraccountant en in die rol sinds de oprichting van Qics betrokken bij het bedrijf. Hij was sinds 1995 vennoot van Perdaan Den Houting Hendriksen Accountants (voorloper van Jan© Accountants) en bestuurslid van het Koninklijk NIVRA. Jacob is medeverantwoordelijk voor het succes van JAN© Accountants, een innovatieve organisatie die als vernieuwer geldt binnen de accountancy sector. Na zijn vertrek bij JAN© Accountants eind 2007, is Jacob als commissaris bij Qics betrokken gebleven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2725158). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.