Managed hosting door True

Windows 7 wordt SaaS-platform

 

Microsoft wil Windows 7 niet uitbrengen als op zichzelf staand besturingssysteem. Het voegt die opvolger voor Windows Vista onder de paraplu van zijn strategie Software+Services.

De toekomstige nieuwe versie 7 van Windows wordt door Microsoft in de markt gezet als onderdeel van zijn strategie Software+Services. De softwareproducent maakt met die strategie een combinatie van traditionele, lokaal te installeren software en Saas (software as a service). Onder meer Google is juist voorstander van 'pure' SaaS.

Woordvoerders van Microsoft laten weten dat Windows 7 dus niet als apart product wordt gepresenteerd, zoals het bedrijf wel heeft gedaan met Windows Vista. De volgende Windows-versie krijgt ook geen mailclient meegeleverd of een applicatie voor fotobewerking. Microsoft biedt die namelijk nu al in een online-uitvoering aan, respectievelijk Windows Live Mail en Windows Live Foto Gallerij.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2721918). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.