Managed hosting door True

Samenwerking Magnus en Oneline op SAP-gebied

 

Samenwerken

Magnus Technology Consultants en Oneline Business Intelligence gaan structureel samenwerken op BI-gebied. Doel is om de SAP-expertise van Magnus te combineren met de Business Objects-ervaring van Oneline.

Zo kunnen de twee bedrijven hun klanten beter adviseren over en ondersteunen bij hun strategisch BI-gebruik. De in een eerste gezamenlijk project opgedane kennis is een van de zaken die aan de orde komen in het seminar ‘BW, BO, BI: Be Smart!' voor SAP/BO-gebruikers op 16 oktober.

"Onze samenwerking is een logisch gevolg van de overname van Business Objects door SAP. Klanten hebben veel vragen over de consequenties van deze overname voor hun key & power users, IT-afdeling en beheerprocessen. Als partners kunnen we kennis delen en onze onafhankelijke advisering verder versterken", aldus Franklin Prosman, directeur van OneLine Business Intelligence.

BW, BO, BI: Be Smart!

Tijdens het seminar geven experts van SAP/Business Objects, OneLine en Magnus gericht inzicht in de nieuwste BI-tools en hun voordelen. Ze reiken tips aan voor het beschermen van investeringen en tonen hoe Web Intelligence en Voyager van Business Objects en SAP BW in de praktijk samenwerken. Deelnemers leren bijvoorbeeld hoe zij hun interne klanten beter kunnen bedienen met dashboards, analyses en rapportages. Het seminar vindt plaats op donderdag 16 oktober van 14.00 tot 17.00 uur in het kantoor van SAP in 's-Hertogenbosch. Het programma is toegespitst op managers die (mede-)verantwoordelijk zijn voor het BI-gebruik en de BI-strategie, -architectuur en -organisatie. Geïnteresseerden voor deelname kunnen zich opgeven via info@magnus.nl of 035 699 60 60.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2721630). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.