Managed hosting door True

Macaw levert SOA aan De Goudse Verzekeringen

 

Ict-dienstverlener Macaw heeft een applicatie voor het online afsluiten van verzuim- en inkomensverzekeringen bij De Goudse Verzekeringen opgeleverd. De applicatie is gebaseerd op een Services Oriented Architecture (SOA).

Ict-dienstverlener Macaw heeft een applicatie opgeleverd voor het online afsluiten van verzuim- en inkomensverzekeringen bij De Goudse Verzekeringen. Met deze applicatie, gebaseerd op een Services Oriented Architecture (SOA), kunnen tussenpersonen premies berekenen, offertes aanmaken en polisaanvragen afhandelen voor alle verzekeringen en diensten die zijn gericht op de risico's van het werkgeverschap.

Macaw is voor de zogeheten PersoneelsImpulz-applicatie uitgegaan van een soa op basis van Microsoft BizTalk 2006 R2 en WCF (Windows Communication Foundation). Hoewel er op dit moment nog geen koppelingen zijn met andere systemen, biedt deze architectuur wel alle mogelijkheden om in een later stadium andere systemen aan te sluiten. De soa moet het mogelijk maken snel nieuwe producten te ontwikkelen en digitaal aan tussenpersonen aan te bieden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2693213). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.