Managed hosting door True

FalconStor EZStart programma

 

FalconStor Software, aanbieder van TOTALLY Open dataprotectie-oplossingen, kondigt de lancering aan van het FalconStor EZStart programma.

Hiermee kunnen geautoriseerde solution provider partners snel en gemakkelijk FalconStor oplossingen bouwen, vermarkten en ondersteunen als turnkey appliance, gebaseerd op vooraanstaande platformen.

"Dit is een nieuwe manier om onze channel partners te helpen om bedrijfsdoelen en omzetdoelen te verwezenlijken. EZStart benut de bestaande expertise van onze partners in hardware en servers die al Falconstor producten verkopen en ondersteunen," zegt Guillaume Imberti, FalconStor vice president en General manager EMEA Operations. "EZStart is ontworpen als een channel ondersteuningsprogramma en een vehikel voor onze partners om de FalconStor oplossingen eenvoudig te kunnen bouwen, verkopen, uit te breiden en te ondersteunen voor hun klanten."

EZStart maakt het bouwen, testen en leveren van FalconStor dataprotectie- en storageoplossingen mogelijk op turnkey apparatuur. Zodra de technische staf van een channel partner een voorgeïnstalleerde USB-drive inplugt start het EZStart programma automatisch op en installeert het benodigde besturingssysteem, de drivers en RAID configuratie op de server en storage hardware waarmee de channelpartner bekend is. De EZStart wizard neemt de installateur mee door de eenvoudige handmatige stappen om de FalconStor software te configureren en completeert de bouw van een apparaat in minder dan tien minuten.

FalconStor EZStart is vanaf de basis ontworpen om schaalbaar te zijn voor iedere organisatie. Solution integrators kunnen EZStart-apparatuur snel en gemakkelijk uitbreiden voor hun klanten. De turnkey appliance oplossingen kunnen worden geconfigureerd door channel partners op het serverplatform van hun keuze, zonder enige hardwarematige ‘lock-in' en komt zo tegemoet aan de businesseisen van vandaag de dag. EZStart stelt integrators ook in staat hun omzet met FalconStor dataprotectie-oplossingen te laten toenemen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2684112). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.