Managed hosting door True

Unit 4 Agresso: Laatste BAS-divisie past in portfolio

 

Unit 4 Agresso hoofdkantoor Sliedrecht

De laatste divisie van Getronics' bedrijfsonderdeel Business Applications Services (BAS) wordt misschien wel verkocht aan Unit 4 Agresso. De Nederlandse softwaremaker vindt de divisie erg bij zijn portfolio passen. Het wil niet zeggen of het ook aan de onderhandelingstafel zit.

Unit 4 Agresso is geïnteresseerd in de divisie Business Solutions van Getronics' bedrijfsonderdeel Business Applications Services (BAS). Het bedrijf wil echter niet zeggen of het in onderhandeling is met de dienstverlener. Directeur Chris Ouwinga van Unit 4 Agresso zegt dat de twee bedrijven het in het verleden niet eens werden over de prijs. "Als het een koopje zou zijn, zouden we zeker geïnteresseerd zijn", aldus Ouwinga.

Business Solutions (BS) is de vijfde divisie van BAS, dat in juli grotendeels werd verkocht aan Capgemini. De divisie maakt software voor de zorgsector en de lokale overheid. "Twee taken van sport waarin wij ook actief zijn", zegt Ouwinga. BS toevoegen aan het portfolio zou vooral gebeuren voor een uitbreiding van het klantenbestand. Een deel van de divisie implementeert SAP-producten. "Daar kunnen wij niets mee. Ik wil mijn eigen producten verkopen aan klanten", zegt Ouwinga. Volgens de directeur is de helft van de SAP-klanten nog niet zo lang geleden overgestapt op nieuwe software. De aankoop zou daarom vooral klanten voor de langere termijn opleveren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2683331). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.