Managed hosting door True

Portland introduceert nieuwe producten

 

Distributeur Portland Europe kondigt de beschikbaarheid aan van een drietal producten voor e-mailverwerking, server based computing en IP-telefonie, allen gericht op gebruik in het midden- en kleinbedrijf.

Verschillende leveranciers uit het portfolio van Portland hebben belangrijke aanpassingen gedaan in hun producten of nieuwe producten geannonceerd. Hier een kort overzicht:

Alt-N Technologies maakt de introductie bekend van de nieuwste versie van zijn wereldwijd populaire MDaemon Email Server for Windows. MDaemon 10 biedt een vernieuwde gebruikersinterface en een verbeterde WorldClient webmail-interface met nog bredere ondersteuning voor mobiele toepassingen. De oplossing biedt tal van beheerdervriendelijke functies, zoals de mogelijkheid om domeinen te delen, waardoor de configuratie en het beheer van e-mail voor branchekantoren sterk wordt vereenvoudigd.

Gebruikers van Windows 2008 Server kunnen nu vanaf een locatie op afstand Windows-toepassingen en -desktops op veilige en naadloze wijze laten draaien op om het even welke Windows-, Apple- of Linux -computer. Hiervoor kunnen ze gebruikmaken van de nieuwe versie van 2X ApplicationServer for Windows 2008 Terminal Server, die beschikbaar is via http://www.2x.com/applicationserver/application-publishing.htm

3CX heeft versie 6.0 van 3CX Phone System for Windows uitgebracht. Deze nieuwe versie is gebaseerd op de bekroonde software PBX. Versie 6.0 biedt tien nieuwe topfuncties op ondernemingsgebied, zoals telefonisch vergaderen, paging en Windows Server 2008-ondersteuning. Deze tien nieuwe functies zijn slechts binnen twintig weken, met grote zorg, ontwikkeld.

Volgens Kim van Brugge, Directeur van Portland, geven de aankondigingen goed de filosofie van Portland weer. "Deze leveranciers tonen aan dat uitgebreide functionaliteit niet per sé duur hoeft te zijn. Voor Alt-N, 2X en 3CX geldt dat ze betaalbare en eenvoudige oplossingen leveren, die voorzien in de behoefte van het MKB."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2658686). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.