Managed hosting door True

Mislukte overnamepoging kost Exact 6 ton

 

Rajesh Patel

Rajesh Patel, ceo Exact

Exact Software heeft 600.000 euro gestoken in de gesprekken met investeringsmaatschappijen eerder dit jaar. Deze gesprekken werden in maart van dit jaar afgebroken.

Het afbreken van de gesprekken met een aantal investeringsmaatschappijen heeft Exact Software 600.000 euro gekost. Dat blijkt uit de halfjaarcijfers die de softwaremaker presenteerde. Jeroen Bruins Slot, woordvoerder van het bedrijf, erkent dat het beëindigen van de gesprekken een last heeft veroorzaakt.

"Het heeft ons 600.000 euro gekost. Dat is in beginsel vervelend. Aan de hand van de verschijning van de persberichten kun je zien dat het ook veel tijd heeft gekost", zegt hij. Bruins Slot geeft hiermee antwoord op de vraag of Exact last heeft gehad van de publiciteit rond de gesprekken. Hij wil echter niet zeggen of de publiciteit ervoor heeft gezorgd dat de softwaremaker de gesprekken zonder resultaat heeft beëindigd. "Ik kan niets zeggen over hetgeen in de gesprekken is voorgevallen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2653667). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.