Managed hosting door True

Detacheerder VX Company gaat tester lesgeven

 

Testers die hun communicatievaardigheden willen aanscherpen, kunnen na de zomer meedoen aan een testcursus van detacheerder VX Company. Ze leren er onder andere 'constructief en effectief communiceren'.

Detacheringsbureau VX Company gaat testers leren hoe ze beter kunnen communiceren. De cursus begint in september en is bedoeld voor ervaren testers en testmanagers.

Volgens de detacheerder weten de deelnemers na afloop van de cursus hoe ze ‘constructief en effectief kunnen communiceren binnen testprojecten'. Ook moeten de lessen de tester weerbaarder maken zodat ze ‘ook in politiek lastige situaties en projecten weten te handhaven'.

Voorafgaand aan de cursus organiseert de detacheerder enkele informatiemiddagen. De eerste is op dinsdag 22 juli. Testers die aan de cursus willen meedoen, moeten minstens twee jaar testervaring hebben en werkzaam zijn in het testvak.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2639253). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.