Managed hosting door True

Kenfil verwerft Benelux-distributierechten van Sage

 

Kenfil Distribution breidt haar portfolio uit met de producten van Sage. Resellers kunnen gebruik maken van het partnerprogramma van Sage.

Kenfil Distribution verwezenlijkt hiermee haar doelstelling om in de behoeften te voorzien die er binnen het dealernetwerk leeft. Zowel op het gebied van Security, Storage, Grafische en MKB markt levert Kenfil de software oplossingen. Bovendien biedt zijn samen met een aantal selectieve leveranciers actieve marketingondersteuning aan haar resellers.
Kenfil en Sage zijn ervan overtuigd hun klanten uitstekend te kunnen bedienen met ACT!. De kracht van ACT! is dat het een flexibel pakket is en dus op maat te maken is voor elk bedrijf.
Tevens beschikt ACT! over een uitgebreid reseller partner programma. Dit programma biedt resellers ondersteuning bij het verkopen van ACT! in de breedste zin van het woord. Naast naamsvermelding op de website van Sage krijgt men toegang tot marketingmateriaal. Verder wordt de reseller op de hoogte gehouden door middel van een digitale nieuwsbrief en ontvangt men leads. Dit uitgebreide programma heeft diverse resellers al het nodige voordeel opgeleverd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/263378). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.